Wie zijn wij?

Suydersee Verzekeringen is, sinds kort gevestigd in Medemblik. Suydersee Verzekeringen is opgericht in 1985. In 2009 is de portefeuille overgenomen. Het verzekeringskantoor wordt nu gerund door Jan Hollinga. Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest als werknemer bij de grootste pleziervaartuigenverzekeraar, heeft hij besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan.
Bij ons is en blijft het verzekeren van pleziervaartuigen maatwerk. Afhankelijk van het risico en de wensen van de klant, brengen wij verzekeringen onder bij de meest geschikte verzekeraar. Wij werken samen met de meest toonaangevende pleziervaartuigverzekeraars van Nederland zoals Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd), Unigarant, TVM, EOC, en de Europeesche.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

 

1. Persoonlijk advies van een adviseur
2. Telefonische helpdesk
3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel (zie www.suyderseedirect.nl)

 

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn ook een lokaal advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven.

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, neem dan gerust contact met ons op.